miercuri, 12 septembrie 2012

BUN VENIT TUTUROR !
    Incercam, pe acest blog, sa dezbatem, cu vorbele noastre, fara patima si rautate, subiecte de istorie, oriunde s-ar afla ele in timp si spatiu. Fie ca este vorba despre istoria romanilior sau cea universala, vom propune saptamanal o tema, in functie de dorintele noastre si initiativele celor care doresc sa se joace cu ideile, conceptele sau valorile umanitatii din care facem parte.
    Si tocmai din acest din urma punct de vedere, avem rugamintea de a ne pastra in termeni civilizati, deosebirea de pareri - binevenita, de altfel - trebuind sa se incadreze in registrul bunului simt. 
    Comentariile si subiectele propuse trebuie sa se incadreze in ceea ce titlul blogului il cere, adica "8-bit history", respectiv nu mai mult de o pagina A4, astfel incat dialogul sa fie unul dinamic, rapid si accesibil. 
    Nu exista nicio regula, nici un subiect interzis, doar legea bunului simt si al respectului reciproc, acesta din urma fiind motivul pentru care ne arogam dreptul de a elimina orice text oneros, dar doar din pricina limbajului, si nu al continutului de opinie.

MULT SUCCES TUTUROR !

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu